02-10-2015 Spoedinzet Scheveningen

Grootschalige spoedinzet van de Samenwerkende Reddingshonden organisaties (SWRH) naar vermiste vrouw (82) in Scheveningen. 

Op verzoek van de Politie Eenheid Den Haag hebben de Samenwerkende Reddingshonden organisaties in de nacht van 2 op 3 oktober in Scheveningen gezocht naar een vermiste vrouw van 82 jaar. 

De vrouw is woonachtig in een verzorgingstehuis in Scheveningen. De bejaarde vrouw, die lijdt aan dementie, wordt sinds donderdag 1 oktober 21.00 uur vermist. Ze ontsnapte donderdagavond even aan de aandacht van de verzorgers en is sindsdien niet meer gezien.

Ze is slecht ter been en is zonder haar rollator vertrokken. De bejaarde vrouw droeg ten tijde van haar verdwijning een bruine colbert, een beige driekwartsbroek en bruine schoenen.

 De politie heeft met man en macht naar de vermiste vrouw gezocht maar dat heeft helaas niets opgeleverd. Ook de zoekactie van de SWRH had niet het gewenste resultaat.

 Mocht u informatie hebben over deze vermissing neemt u dan zo snel mogelijk contact op met de politie.

 De SWRH hebben naast reddingshonden ook mantrailhonden ingezet. Tevens is er gezocht met een mobiel team mantrackers.

 In totaal zijn er 28 honden en 37 personen bij de zoekactie betrokken geweest.

De RHGD heeft 2 honden en 3 personen ingezet.

 De Samenwerkende Reddingshonden organisaties wensen de achterblijvers veel sterkte bij het verdere verloop van deze vermissing.